Licens til musik

Er du YouTuber eller laver du dine egne podcasts, så skal du huske at have licens til den musik du bruger, også selvom det blot er baggrundsmusik eller 5 sekunder i introen. Men bare rolig, det behøver ikke koste en formue.

Der er over 100 Sonic Wave tracks inkl forskellige versioner som du kan købe licens til på min Artist page på Pond5, hvor du også kan læse fyldige beskrivelser for hvert nummer. 

Sonic Waves musik er tænkt som baggrundsmusik til dokumentarfilm, timelapse, dronefilm, madlavningsvideoer, præsentationsvideoer, reality shows, podcasts og meget mere. 

Jeg laver gerne kunde specifikke versioner af et musikstykke. Kontakt mig her

Jingle

En jingle er en kort, let genkendelig musikstump, der er designet til at blive præsenteret sammen med et produkt/budskab.

I en jingle kan der indgå et tekststykke samt afsenderens og produktets navn. En jingle bruges i en virksomheds markedsføring, og kan være en del af en overordnet lydbranding strategi.

Jingler kan tillige benyttes i forbindelse med shows, radio- og tv-programmer m.v. til markering af særlige forløb i showet/programmet.

Lydlogo

Et lydlogo er en kort speciel melodi eller anden lydsekvens, som oftes høres i starten eller slutningen af en reklame.

Virksomheder bruger et lydlogo i deres markedsføring, og et lydlogo kan således betragtes på lige linje med et visuelt logo.

Ofte bruges kombinationen af begge typer af logoer til at styrke brand genkendeligheden.

Et lydlogo bliver ofte en vigtig del af en virksomhed lydidentitet, og styrker genkendeligheden for virksomheden eller produktet.

Lydlogoet styrker forbrugernes hukommelse og indlæring for den specifikke virksomhed eller produkt. En melodi er den sekvens af lyd, man bedst husker, da den menneskelige hjerne automatisk forventer en slutning, når en melodi starter.

For at et lydlogo skal have den bedste effekt, skal det være unikt, fleksibelt og let at huske.

Baggrundsmusik

Baggrundsmusik eller underlægningsmusik henviser til en tilstand af musikalsk performance, hvor musikken ikke er beregnet til at være et primært fokus for potentielle lyttere, men dens indhold, karakter og lydstyrkeniveau er underlagt det visuelle eller et speak.

Denne slags musik bruges til rigtig meget forskelligt, så som reklamefilm, dokumentarfilm, serier, film, podcast, telefon ventemusik eller guidede meditationer. 

Sonic Wave leverer baggrundsmusik i forskellige formater ( 60 sekunder, 30 sekunder og 15 sekunder) så de passer til Tv reklamer, radio reklamer eller web reklamer.

Baggrundsmusik kan også leveres som et længere stykke musik eller som et “loop” på 1-2 min, altså et stykke musik der kan gentages i en uendelighed helst uden lytteren lægger mærke til det gentages.

Komposition

Skal du kun bruge selve kompositionen og står selv for produktionen eller fremførelsen, så klarer Sonic Wave også det. Varen bliver i dette tilfælde leveret som nodeudskrift eller som lydfil.

 

Priser

Prisen bliver sat i hvert enkelt tilfælde efter en drøftelse med køberen om hvilken musik der skal produceres. Hvor lang tid det skal vare og hvor mange instrumenter der skal være med.